Rörelse och Stillhet, ett sätt att finna balansen i sitt liv

Monday, 02 May 2022
08:00 PM CEST

 • 33
  Days
 • 03
  Hours
 • 22
  Minutes
 • 09
  Seconds
image

Live Webinar Session has ended now.

För mig har det alltid varit av vikt att min kropp har fått vara med om de inre personliga resorna jag gjort.
Resor som att komma över en olycka och de operationer som följde efter, utbrändhet i flera omgångar, Livet när man lever det.
Jag önskar att jag hade varit mer medveten, lite tidigare. Då tror jag att jag tagit mera hand om mig, varit lite snällare helt enkelt. Våra kroppar är unika för var och en av oss. Vi är lika, men kanske inte reagerar lika på samma saker. Vår likhet ligger dock i att vi med vår medvetenhet, vår vilja, vår glädje har förmågan att bryta genom barriärer av inre tystnad, skapa mera rörelse, låta kroppen stilla sig för att hämta in mer kunskap, mer visdom, för att skapa balans och gå vidare på er livsväg.
 Min önskan är att få dela med mig till er om verktyg som fungerat för mig och mina klienter, samt att inspirera er att öppna upp och lära känna flera djup inom er.
 Varma hälsningar, Ewa Demahina

Anmäl dig på länken ovan och om du är besökare här på Levasockerfri och vill delta på detta som en enskild aktivitet så swishar du 100kr som avgift för ditt deltagande. Du swishar då på 0760274039. Välkommen in önskar Ewa, Frida & Charlotte

Live Webinar Pricing