Självmedkänsla

En utbildning under 9 veckor där du genom ACT, Acceptance & Commitment terapi lär dig hitta självmedkänsla och bli din egen bästa vän

Kursens syfte

 Hur låter ditt självprat? klankar du ner på dig själv och ställer krav på dig som du aldrig skulle sätta på din bästa vän?

Då kan detta vara något som ställer till det för dig i livet i stort och för viktminskning specifikt.

På denna 10 veckors personliga utvecklingsresa, får du med bas i ACT kunskap och tränar dig själv i att bli din bästa vän.

Utbildningen sker online via zoom och här på denna sida
Vi börjar nästa kurs torsdagen 19 oktober kl 12 - 12.45 och fortsätter en gång i veckan under 10 veckor

Kostnaden för detta är 1995,-

Boka din plats via BOKA knappen ovan

Är det DIN tur nu?

Aktivitetens innehåll

Frida Och Charlotte LevaSockerfri

Välkommen till oss här på Leva Sockerfri

Sedan 2016 bedriver vi behandling vid sockerberoende. Vi erbjuder landets mest kompletta behandlingsutbud, med primärbehandling och återfallsprevention online, samt kurser med boende på plats i Linköping. Vi erbjuder en kombination till dig som även innehåller möjligheten för dig att lägga in dig en vecka. Detta för att du, under en tid, ska få lugn ifrån vardagen och lära dig nya strategier för ett liv utan tankebesatthet kring maten och frid i sinnet.

Hos oss får du en bas i struktur, gemenskap och kunskap - tillsammans hjälper vi dig att hitta och utveckla just dina friskfaktorer som gör att du kan kliva in i ett långsiktigt tillfrisknande i stället för ständiga bantningskurer och kontrollförlust kring maten.

Är du osäker kan du alltid börja med att läsa vår bok - lär dig leva sockerfri eller boka ett 30 minuters samtal

Välkommen in i gemenskapen önskar vi

   Frida och Charlotte